Modeliavimo data:  2011/08/16

Prekių nomenklatūros kodo aprašymai - paieškos rezultatai
Surasta įrašų:  8


1.     0210 19 81 20Kiaulės kaklas, džiovintas ore, su prieskoniais ar be, visas, supjaustytas gabalais arba plonais griežinėliais
2.     0210 20 90 10Ne jaunesnių kaip 18 mėnesių galvijų užpakalinių kojų mėsos išpjovos, be matomų tarpraumeninių riebalų (nuo 3 iki 7 %) ir šviežios mėsos pH nuo 5,4 iki 6.0; sūdytos, su prieskoniais, slėgtos, išdžiovintos tik šviežiame sausame ore su ant jos augančiomis grynomis pelėsių kultūromis (mikroskopinisgrybelių suvešėjimas ); gatavo produkto masė sudaro nuo 41 iki 53 % nesūdytos žaliavos
3.     09 KAVA, ARBATA, MATĖ IR PRIESKONIAI
4.     0910 Imbieras, šafranas, ciberžolė, čiobreliai, lauro lapai, karis ir kiti prieskoniai
5.     0910 91 / 10Kiti prieskoniai
6.     1602 49 19 10Kiaulės kaklas, džiovintas ore, su prieskoniais ar be, visas, supjaustytas gabalais arba plonais griežinėliais
7.     1604 12 99 11 / 10pagardintos prieskoniais ir (arba) marinuotos acte, užpiltos sūrymu
8.     2005 20 20 Supjaustytos plonais griežinėliais, virtos riebaluose arba keptos, sūdytos arba nesūdytos, su prieskoniais arba be prieskonių, sandariai supakuotos, tinkamos iš karto vartoti maistui